Welkom bij je toekomstige, duurzame villa

Ben je op zoek naar een volgende thuis op een prachtige locatie en hecht je veel belang aan kwalitatieve afwerking, high-end materialen, vrije keuze en duurzaamheid

Artesio Exclusive Living betekent kiezen voor een totaalconcept, dat zowel het exterieur als het interieur één geheel laat vormen. Vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering begeleiden wij je volledig, waarbij wij jouw wensen en comfort te allen tijde centraal stellen.

Wil jij je eigen villa mee vorm geven? Dit kan uiteraard. Wij geven jou de inspiratie en zorgen daarna voor de uitvoering.

Droom jij ook al weg bij het idee van een eigen droomvilla, volledig op maat van jouw wensen en behoeften? Wij zetten die droom graag om in werkelijkheid! Of wil je jouw villa renoveren? Daar kunnen we je ook bij helpen. 

We begrijpen precies welke richting je wilt inslaan en staan je bij in het maken van beslissingen tot in het kleinste detail. Dankzij onze verschillende en langdurige samenwerkingen met een heel aantal partners krijg je toegang tot de beste en meest kwalitatieve materiaalkeuzes die er zijn.

Elke villa is anders. Niet alleen qua exterieur en interieur, maar ook qua manier van bouwen. Elk project heeft zijn eigen efficiënte systeem, of dit nu traditioneel of CLT is.

Ben je bekend met het concept van CLT (Cross Laminated Timber)? Deze manier van bouwen heeft meerdere voordelen:

  • De productie vergt weinig energie
  • Er is een minimum aan bouwafval
  • Je project is 50% sneller klaar dan traditionele methodes
  • Je villa is zeer luchtdicht
  • Je kan genieten van een hoog akoestisch comfort
  • Je bent zeker van een hoge brandveiligheid
  • De structuur heeft een hoge draagkracht

Kom onze kijkwoning bezoeken en ervaar zelf wat Exclusive Living is

We weten hoe belangrijk een warme, familiale woonplek is. Dus uiteraard ga je bij het bouwen van een droomvilla niet over één nacht ijs. Via een bezoek aan onze kijkvilla en inspiratiewoning, maak je kennis met onze stijl en vakkennis. Zo weet je perfect wat je kunt verwachten.  


Artesio Exclusive Living is niet alleen een concept, maar ook een belofte naar jou toe.


Positieve referenties en langdurige relaties.

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe de bouwwereld in elkaar zit. Onze opgebouwde kennis en expertise zorgt ervoor dat wij, samen met jou, de meest luxueuze en hoogkwalitatieve projecten kunnen afleveren. 

Het resultaat van onze ervaring? Heel wat positieve referenties en goede, langdurige relaties met onze leveranciers. Wij weten als geen ander welke onderaannemer perfect is voor de verdere afwerking van jouw project.

The Hive 2320 is dé inspiratiebron voor jouw Exclusive Living villa

In ons inspiratiecentrum The Hive 2320 krijg je meteen een prachtig idee van wat er allemaal op de markt is.

Ontdek onze realisaties

Villa Fransheide

Villa Fransheide

Ontdek meer