Klant tevreden, wij tevreden!

Oost west, thuis best: dat kunnen wij alleen maar beamen! Het bouwen van nieuwe “thuis” is een heel avontuur. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn met hun woning! Zowel tijdens als na het hele bouwproces. En als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat natuurlijk ook!

Wat onze klanten vinden

"Heel goede ervaring gehad met Artesio. Goede opvolging, correct, steeds tot hun dienst. Stralen fierheid uit over hun project."

Veerle Hofmans

"Een professioneel en aangenaam bedrijf om mee samen te werken. Van bouwfase tot nazorg werden alle afspraken correct opgevolgd."

Nico Jacobs

"Fijne en vriendelijke mensen om mee samen te werken.
Ze leveren echt nog vakwerk!"

Joris Verelst

"Voor de bouw van onze nieuwbouwwoning in CLT zijn we met Artesio in zee gegaan. Al van bij het eerste contact met de ondernemer hadden we er een goed gevoel bij. De samenwerking verliep uitstekend met goede begeleiding bij alle keuzes die moesten gemaakt worden. De communicatie verliep snel en vlot. Directe lijn met de werfleider is een meerwaarde. Eventuele opmerkingen werden snel en correct verholpen. Kwaliteit van het werk is uitstekend. De woning voldoet 100% aan onze wensen. Ook een pluim voor alle onderaannemers en leveranciers die betrokken waren bij de bouw van de woning."

Patrick Moonen

"Top bedrijf om mee samen te werken.
Open communicatie, goede samenwerking, duidelijke afspraken, alles samen zeer professioneel!"

Frans Hillen

"We bedanken het team van Artesio voor het bouwen van onze prachtige villa. We zijn trots op het resultaat en de professionele uitvoering tot in het kleinste detail in de hoogste versnelling. Tijd nog moeite voor het beste resultaat!"

John Kuper

"Zeer professioneel bedrijf, goede afspraken, opvolging en communicatie. Wij hopen om nog meerdere projecten te mogen uitvoeren met deze firma."

Dries Mertens

"Als poortenbedrijf werken wij reeds jaren samen met Artesio. Duidelijke communicatie, professionaliteit, kwaliteit, afspraken die worden nagekomen zijn allemaal troeven van Artesio. Als aannemer in de eindafwerking komen wij ook af en toe in contact met de bouwheer/eindklant. Ook hier horen wij steeds positieve commentaren over Artesio. Wij raden Artesio dan ook aan bij mensen die bouwplannen hebben!"

Yannick Nijs

"Als 2 ervaren bouwpartners samenwerken, dan mag het resultaat gezien worden! Dankjewel voor de fijne samenwerking!"

Jos Lauryssen bv

"Ik had het genoegen om met Artesio te werken, en ik moet zeggen dat het een ongelooflijke ervaring was. Van begin tot eind verliep de samenwerking soepel en was de communicatie uitstekend. Ik was onder de indruk van hoe georganiseerd en professioneel het team van Artesio was, en ze maakten mijn werk als dronepiloot moeiteloos."

William Graphics