Bouwen, samenwerken en inspireren. Dat is wat we doen en wie we zijn.

Al meer dan 30 jaar is Artesio als familiebedrijf actief in de bouwwereld. Met een sector die steeds verandert en innoveert, willen wij ons profileren als betrouwbare partner voor jouw project.

Dit zowel in villabouw, projecten als totaalrenovaties. Wij zorgen ervoor dat jouw project de ideale balans is tussen de schoonheid van de architectuur en de nieuwste, duurzame geavanceerde technologieën.


Een team van bouwers. Van creatievelingen. Van communicatieve talenten. Een team met een visie.

Wil jij dit team vervoegen?

Ontdek onze vacatures!

Waar alles start met een droom en waar alles eindigt in een uniek verhaal, dat telkens opnieuw onze opdrachtgevers verbluft.

Met ons team en partners zorgen we ervoor dat de juist personen samenwerken aan jouw project om tot een unieke en op maat gemaakte uitkomst te komen. We weten precies wat we moeten doen om jouw project tot in de perfectie af te werken.

Dankzij onze verschillende diensten is Artesio de ultieme bouwpartner voor particulieren, architecten, projectontwikkelaars, investeerders en andere bouwprofessionals. 


Artesio Exclusive Living. Een partner die je begrijpt. Een partner met verschillende troeven.


Een bouwbedrijf met heel wat ervaring in combinatie met de nodige verjonging. Onze ervaren generatie zorgt ervoor dat alle kennis wordt overgedragen aan de jongere generatie die nu aan de slag gaat. Zij brengen dan weer extra kennis mee over de nieuwste moderne technieken. 

Intern blijven we innoveren om te kunnen evolueren. We garanderen een perfecte coherentie tussen architecturale uitvoering en engineering, projectleiding en arbeiders, maar ook op gebied van klantenbegeleiding. 

Een warm team waar samenwerken hand in hand gaat met korte en open communicatie. Zit je met iets of had je nog extra vragen? Onze collega’s helpen jou stuk voor stuk met veel plezier verder.

Artesio kent nog steeds een blijvende groei mét tevreden klanten

We bieden extra kwaliteit door gebruik te maken van de meest moderne technieken. Op die manier zorgen we ook voor de beste scores qua energiezuinigheid voor jouw woning of project.