Totaalontzorging voor architecten, investeerders en ontwikkelaars. Jouw visie, onze kracht.

Of je nu al beschikt over plannen of graag wilt samenwerken met een architect om jouw bouwproject tot in de puntjes te verfijnen, Artesio Exclusive Living staat klaar om in bouwteam jouw project werkelijkheid te maken. 

Of het nu gaat om een volledig appartementsgebouw, woningen of handelspanden, geen enkel project is te complex voor ons bouwteam.

Artesio is de ideale partner voor jouw totaalproject

Bij totaalprojecten zorgen wij voor het volledige plaatje. Zowel projectontwikkelaars als investeerders kunnen op ons rekenen voor het projectmanagement en de bouw van hun bouwproject. Van woningen tot handelspanden, van traditioneel bouwen tot CLT-bouw, we gaan geen uitdaging uit de weg.

Vergunningen, certificaten, precieze plannen en een strakke deadline

Zodra we de omvang van het project en onze aanpak hebben vastgesteld, nemen we de verantwoordelijkheid voor het voltooien van alle vereiste vergunningen en certificeringen. 

Indien je reeds voorbereidend werk hebt gedaan op dit gebied, gebruiken we dat als basis om verder te bouwen. Als je nog geen vergunningen hebt, staan we klaar om je volledig te ondersteunen bij alle administratieve aspecten. 

Met de bouwplannen in handen en alle formaliteiten in orde, gaan we gedetailleerde plannen opstellen. We lichten het uitvoeringsplan van jouw bouwproject stap voor stap toe en houden je nauwgezet op de hoogte van de geplande werkzaamheden.


Wij streven naar een duurzame en vlekkeloze communicatie

Projectmanagement vraagt heel wat overzicht, opvolging en communicatie. Wij gaan daarin nog een stapje verder en gaan voor een totale ontzorging. Zorgeloos bouwen, daar staan we voor. 

Zit je met vragen of opmerkingen tijdens het bouwproces? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar en helpen je met de glimlach verder.


Artesio Exclusive Living is niet alleen een concept, maar ook een belofte naar jou toe.