Wij zijn de bouwpartner voor toekomstgerichte bouwprofessionals en particulieren

Als bouwonderneming zijn we trots op onze veelzijdige samenwerkingsmogelijkheden. Wij geloven in de kracht van synergie en partnerschap, en streven ernaar om succesvolle relaties op te bouwen met architecten, projectontwikkelaars, particulieren en investeerders. Of je nu een uniek architecturaal project nastreeft, een ontwikkelingskans wilt benutten, jouw droomhuis wilt realiseren, of op zoek bent naar solide investeringsmogelijkheden, bij Artesio Exclusieve Living vinden we het een voorrecht om samen met jou aan de slag te gaan.

Jij zit vol ideeën, wij ook.

Wij vertalen jouw concept in een perfect afgewerkt bouwproject. De nadruk ligt tijdens het bouwproces op een topkwaliteit in afwerking, hoogwaardige materialen en duurzaamheid. Of het nu gaat om een nieuw project of een renovatie, we kunnen samen concepten creëren en uitwerken. 

Een zorgeloos bouwproces voor projectontwikkelaars.

Als ervaren bouwteam en klasse 5 aannemer zorgen we graag voor het volledige projectmanagement van jouw bouwproject. Van plan tot uitvoering: je kan jouw project met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

De details uitwerken, plannen maken, prijzen bepalen en uiteraard het bouwproces zelf: we nemen het volledige project voor onze rekening tot aan de verkoop.

Bouw zonder zorgen aan je woning van morgen

Zoek je naar jouw ultieme woonst en leg je de nadruk op een perfecte afwerking, high-end materialen, onbeperkte opties en duurzaamheid? Dan ben je bij Artesio op het juiste adres.

In onze hoedanigheid als klasse 5 aannemer hebben we reeds ontelbare adembenemende villa’s en totaalrenovaties verwezenlijkt.

Samen naar een zorgeloos bouwproces

Als ervaren bouwteam en klasse 5 aannemer zorgen we graag voor het volledige projectmanagement van jouw bouwproject. Van plan tot uitvoering: we kunnen samen concepten creëren en uitwerken. 

Vaak geven investeerders ons bouwteam recht van opstal op een bepaalde grond. Wij zorgen dan volledig  zelf voor de volledige ontwikkeling. Wij bespreken graag de mogelijkheden! 


In vijf stappen realiseren wij jouw droomwoning of renovatie

 1. We maken kennis
  Allereerst nodigen we je met veel plezier uit op ons kantoor. Tijdens deze kennismaking luisteren we naar jouw wensen en lichten wij onze werking toe. 
 2. We inspireren
  We leiden je rond in ons inspiratiecentrum The Hive 2320, zodat je meteen een concreet beeld krijgt van de nieuwste technieken en met wie we samenwerken. Laat je inspireren! 
 3. We werken samen
  Nadat we alles besproken hebben, gieten wij dit alles in een overeenkomst. Goeie afspraken maken de beste vrienden. We houden dan ook van duidelijkheid en open communicatie. 
 4. We bouwen en ontzorgen
  We ontzorgen je voor de volle 100% tijdens dit proces. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij regelen alles. 
 5. We blijven ontzorgen
  Ook na de oplevering van je Exclusive Living blijven wij meer dan bereikbaar voor al je vragen. 

Laat je investering renderen. Laat ons jou inspireren.

In The Hive 2320 tonen we jou hoe de toekomst van bouwen eruit ziet. Dit doen we samen met onze partners. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de mogelijkheden voor jouw projecten. 


Mensen met een visie investeren in de toekomst, in een duurzame samenwerking. Dit doe je doordacht. Visionair. Ons streven naar kwaliteit, jouw streven naar een slimme investering. Een match.

Laten we elkaar leren kennen

Artesio focust zich steeds vooruit. Innovatie, duurzaamheid, continue verbetering. Je kan enkel het beste blijven bieden door langdurige samenwerkingen aan te gaan.

Maar elke langdurige samenwerking moet ergens starten. En wij verkiezen een persoonlijk gesprek. Da’s nog steeds de beste kiem voor een mooi idee.