logo

Lindenlaan

Omschrijving

Het project Lindenlaan is gerealiseerd volgens het nieuwe e-built concept. E-built staat voor bouwen met aandacht voor Esthetiek, Energie en Efficiëntie. De wetgever legt voor nieuwbouw steeds strengere normen op. Daarom investeren wij in nieuwe bouwmethoden om de toekomst nu reeds tot bij u te brengen.

Concreet? De woningen die gerealiseerd worden volgens het e-built concept worden opgetrokken in massieve houten vloeren en wanden. Deze techniek heeft in het buitenland haar sporen reeds verdiend. Het daarvoor toegepaste hout is van het type CLT, cross laminated timber. Deze panelen zijn opgebouwd uit onder hoge druk haaks op elkaar verlijmde planken. Hierdoor hebben de panelen een bijzonder hoog prestatievermogen.

Door een doorgedreven toepassing van isolatie, door het gebruik maken van hernieuwbare energie en door het integreren van energiezuinige technieken behalen de woning nu reeds de B.E.N.-norm (Bijna Energie Neutraal), die pas in 2021 verplicht wordt. Het E-peil van deze woningen is E30, wat bijzonder laag is.

Skills

  • 4 wooneenheden | Sint-Job-in-'t-Goor
0