logo

Over Artesio

Over Artesio

Artesio bouwt aan jouw toekomst

Wij zijn Artesio: een professioneel bouwbedrijf dat al ruim 29 jaar constructief mee aan de toekomst bouwt. Gedelegeerd bestuurder Rudy Michielsen en zijn team realiseerden reeds een groot aantal appartementen en woningen, zowel in eigen beheer als in opdracht.

Door onze jarenlange ervaring werken we voor professionele en particuliere kopers die op onze uitgebreide expertise vertrouwen.

Waarom Artesio aan jouw toekomst laten bouwen?

Natuurlijk spelen we graag in op die jarenlange ervaring die we met ons meedragen. Dit zorgt er überhaupt voor dat we heel wat referenties kunnen tonen, goede relaties met onze leveranciers mogen benutten én als geen ander weten welke onderaannemer perfect is voor de verdere afwerking van jouw project.

Daarnaast mogen wij ons ook voorstellen als klasse 6 aannemer, zoals erkend onder de wet-Breyne. Met andere woorden… wij kunnen jou voldoende solvabiliteit, gekwalificeerd personeel, gepassioneerde kaderleden én heel wat tevreden klanten voorleggen.

Meer voordelen aan een samenwerking met Artesio?

Ben je, naast voldoende ervaring, toch vooral op zoek naar een bouwbedrijf boordevol karakter? Dat begrijpen we. Laat ons toe om je wat meer te vertellen over ons bedrijfs-DNA.

          1. Gegarandeerde verjonging

Zoals we eerder al vermelden, is Artesio gefundeerd op jarenlange ervaring. Maar, daartegenover, streeft Artesio ook elke dag opnieuw naar vernieuwing. Artesio garandeert tenslotte een verjongingsstructuur richting de toekomst van het bedrijf, doordat de huidige generatie de nodige kennis en ervaring heeft om de jongere generatie hoogwaardig te kunnen opleiden.

          2. Een warm team met een korte communicatiestructuur

Ons team staat bekend voor z’n goede samenwerking en korte communicatiestructuur. Zowel de 40 arbeiders op de werkvloer als de 8 kaderleden schieten perfect met elkaar op, wat te merken is aan de gezellige sfeer. Zoals hoort, trouwens: deze naadloze samenwerking is, volgens onze bescheiden mening, onmisbaar om goede resultaten te bekomen.

          3. Moderne technieken die externe kwaliteit garanderen

Wij zijn een bedrijf waarop je kan bouwen. Logisch, dus ook, dat we geen 13-in-een-dozijn-projecten aanleveren. Wij kijken altijd naar draagkracht én architectuur; praktische zaken én schoonheid. Daarbovenop zijn we ook met vernieuwende bouwconcepten bezig die een extra focus op energiezuinigheid leggen.

Op deze manier zijn we nooit het bouwbedrijf dat zomaar uitvoert; maar wél het bouwbedrijf dat samen met jou meedenkt over hét ideale eindresultaat.

          4. Interne innovatie

Ook binnen ons team blijven we innoveren. Het team van Artesio bestaat dan ook uit een hechte groep professionele en gemotiveerde vakmensen: van tekenaar tot engineer, van arbeider tot bouwheer. En het is dan ook door dit steeds innoverende team, dat we ons kunnen focussen op het volledige bouwproject.

Op deze manier garanderen wij een perfecte coherentie tussen architecturale uitvoering en engineering, tussen projectleiding en arbeiders, maar ook op gebied van klantenbegeleiding. Ieder lid van ons team is gepassioneerd om te blijven groeien, evolueren en… innoveren.

          5. Blijvende groei

Artesio blijft gestaag groeien - en dit is iets wat duidelijk te merken valt aan onze realisaties. Als klasse 6 aannemer, bouwen we enthousiast aan appartementen, serviceflats, huizen, villa’s, kantoren, enzovoort. Bekijk gerust onze realisaties om te kijken wat we zoal verwezenlijkt hebben.

Als u onze digitale brochure wenst te ontvangen, gelieve dan onderstaand formulier in te vullen a.u.b.!