logo

Nieuws

Start | Zuidrand 06/02/2020

In Boechout zijn we gestart aan de bouw van 20 appartementen met ondergrondse parkeergarage. Ontdek nu alle details op de projectwebsite: www.residentiezuidrand.be

Thillo

Start | Thillo 06/01/2020

In samenwerking met projectontwikkelaar Jeni Real Estate startten we begin volgend jaar met de bouw van project Thillo. 20 kwalitatief hoogstaande appartementen op een unieke locatie te Kalmthout. Voor meer informatie kan u steeds surfen naar de website www.thillo.be. Alvast veel kijk- en leesplezier!

Start | Apotheek en woning 29/03/2019

Ook in Grimbergen zijn we gestart met de funderingstechnieken van onze nieuwe werf, hier verschijnt binnenkort een nieuwe apotheek met woongedeelte.

Start | Jan Breydel 02/09/2019

In het centrum van het landelijke Tremelo starten we in september aan de bouw van 22 BEN-appartementen. Ontdek nu alle details op de projectwebsite: www.residentiejanbreydel.be.

Villa Salica – Oplevering 31/05/2019

Voor ons zijn de 4 woningen van project Villa Salica te Leuven opnieuw een mooie referentie, enkel nog de tuinaanleg uit te voeren.

Hof ter Veken – Oplevering 28/02/2019

Ons recent opgeleverd project “Hof ter Veken”, dat gebouwd is vanaf ruwbouw tot sleutel-op-de-deur door het Artesio bouwteam bestaat uit 21 appartementen met ondergrondse parkeergarage en bovengrondse fietsenstalling. De witte architectonische beton in de gevels in combinatie met de wit gelakte leuningen van de terrassen komen nu helemaal tot hun recht.

Openwervendag 2019 – Haacht

Ook wij namen deel aan @openwervendag2019. Het Artesio-bouwteam wil alle bezoekers, klanten en partners bedanken. Hier doen wij het voor, samen met u! Nieuwsgierig naar onze volgende realisatie?

Openwervendag 2019

Ook wij doen mee aan openwervendag 2019! Kom gerust een kijkje nemen op ons project. Er zal voor iedereen een GRATIS drankje voorzien zijn. Meer informatie vind je op www.openwervendag.be.

Vacature

Wij zijn op zoek naar versterking van ons bouwteam. Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Aarzel dan niet om een mail te sturen naar tim@artesio.be of bel +32 (0)4 99 93 54 03.